CURS 2020/2021: BÓ INFANTIL

3 07 2020

IMPORTANT: NOU ENLLAÇ PER A ACCEDIR AL ASSISTENT PER A LA TRAMITACIÓ DEL BÓ INFANTIL: https://www.tramita.gva.es/ctt-att-atr/asistente/asistente.html#asistente/RF

El bó infantil és la ajuda a la escolarització per a l’alumnat de infantil que otorga la Conselleria d’Educació, Cultura i esport.

Es pot sol.licitar des del dia 3 fins al dia 23 de Juliol de les següents formes:

a) Tramitar per internet (no cal certificat electrónic): https://www.tramita.gva.es/ctt-att-atr/asistente/iniciarTramite.html?tramite=BONO_INFANTIL&version=2&login=a&idioma=va&idCatGuc=PR&idProcGuc=16885 IMPORTANT: cal revisar molt bé la sol.licitud abans de validar-la, perque després no deixa corregir-la o modificar-la. Caldrá guardar el resguard resultant al finalitzar la operació.

b) Presencial: Imprimint la sol.licitud i portant-la al centre on s’haja fet la matrícula amb la documentació adient: http://www.ceice.gva.es/documents/162640666/170090346/Anexo+I+res/a7d9d9a4-22ea-40c6-b2f8-82e17e4727f2

Tant en un cas com en l’altre és molt important que la sol.licitud estiga signada per tots els progenitors que aporten a la renda familiar manualment i s’han de presentar junt a la documentació que acredite cada apartat de la sol.licitud.

Per a l’alumnat que ja va sol.licitar les ajudes el curs passat, no cal que entregue res més que l’anexe I (la sol.licitud) si les circumstàncies no han canviat des del curs anterior.

Esperem que aquesta informació siga del vostre interés.


Accions

Informació
A %d bloguers els agrada això: