Ja arriba el nostre Mercat Benéfic!

16 04 2019

Un any més tenim el nostre Mercat Benèfic de cosetes infantils.

És una iniciativa que va sorgir de les nostres famílies fa quatre anys, i des d’eixe moment hem aprofitat per a que siga un dels nostres moments de trobada més bonics.

Enguany ho fem a benefici de l’Associació Social La Dinamo per a donar conéixer el treball que fan dia a dia amb mares joves i adolescents: Maternando y 9Lunas y 1Solete

Maternando es un espacio que posibilita un acompañamiento educativo y de emancipación a un grupo de chicas, la mayoría menores, embarazadas o con hijos de menos de 1 año.

El proyecto ofrece, además de un espacio de encuentro y apoyo mutuo, una propuesta formativa para la adquisición de capacidades y habilidades para el empleo en la que sus hijos e hijas forman parte y no son excluidas promoviendo la diada mamá-bebé y el vínculo como factor vital para la prevención.

Extraído de 9lunas.com

Ens ajudes a fer difussió?

Mercat benefic definitiu

En pots participar de dos formes:

Comprant a preu molt econòmic cosetes que et poden fer falta per a la teua família. Si és aquesta la teua opció, t’esperem el dia 5 de maig de 10 a 14h a la plaça Dramaturgo Fausto Hernández Casajuana amb moltes ganes de passar un bon matí i de pas, conéixer i col.laborar amb el projecte Maternando y 9Lunas y 1Solete.

Venent a benefici de La Dinamo eixes coses que ja no fas servir, donant-les una segona vida en altres manetes.

Si vols vendre, primer fes una bona tria d’allò que tu penses que t’agradaria trobar al mercat, comprova que està tal i com a tu t’agradaria trobar-lo.

Reserva en L’Escoleta del Carme un lloc per a exposar els teus productes (pots portar una manteta o una tauleta, o com tu penses que pots exposar-ho millor)

Vine el diumenge 5 de maig a montar el teu lloc i a gaudir de un bon matí amb les famílies del barri.

IMPORTANT: Cadascú és responsable de montar i desmontar la seua paradeta.


Accions

Informació
A %d bloguers els agrada això: