Parking Day, o el carrer que triem

17 09 2014

la cuina furtiva

[FOTO: La cuina furtiva]

Parking Day és un esdeveniment anual mundial, que convida els ciutadans a col·laborar per a transformar temporalment les zones d’aparcament en espais públics oberts. El funcionament és molt senzill: el ciutadà paga l’import d’unes hores d’aparcament a la zona blava o taronja, però en lloc d’instal·lar-hi el seu cotxe, el que hi posa és un miniparc, o una àrea de joc, o un espai per a l’art i el disseny, o una zona de confort on poder seure i conversar amb els veïns o, en el nostre cas, una cuina a l’aire lliure amb menjador improvisat… xicotetes bombolles d’habitatge humà en mig del caos del trànsit urbanístic.

El projecte va començar el 2005 a San Francisco de la mà de l’estudi d’art i disseny Rebar, i avui en dia són més de 160 les ciutats de tot el món que hi participen. A València aquesta…

View original post 402 more words


Accions

Informació
A %d bloguers els agrada això: