Ciutat Vella Batega 17/nov/2012

16 11 2012

Image

Malgrat la pluja el Ciutat Vella continua Batejant i hem decidit canviar el programa traslladant alguns dels actesa recintes tancats (Societat Cultural El Micalet, El Racó de la Corbella i Ca Revolta)

Ploga o no, les associacions, col·lectius i organitzacions del barri de Ciutat Vella hem pensat que paga la pena trobar-nos amb veïns i veïnes per reivindicar el nostre barri i la seua gent. Per això us convidem al primer “Ciutat Vella Batega”.

La programació serà la següent: 
– 11h Cercavila pel barri, començarà a la plaça del Carme i acabarà a la plaça del Pilar; hi haurà participació de dolçainers i tabaleters, dansaes, batucada i muixerangues. (Qui vullga participar haurà de vindre a L’Escoleta del Carme a les 10.30h, caldrà dur paraigües)

– de 12h a 14h hi haurà la trobada d’entitats, amb paradetes i tallers per a xiquets i majors. Es faran en el Racó de la Corbella i a la SC el Micalet. (L’Escoleta del Carme i el Col.lectiu de Mares i Pares de Ciutat Vella estarém al CS El Micalet)
Les actuacions del matí s’ajornen a la vesprada:

– a partir de les 14h, Dinar popular al Micalet,* Les families de L’Escoleta i del Col.lectiu de Mares i Pares podeu canviar els tickets allí mateix amb el resguard de pagament. 

– 16:30h Café i Tertúlia a Ca Revolta “Ciutat Vella, Què Volem?”
– de 18:00 a 20:30 a Ca Revolta contem amb:

SéniorNestor Mir
Rafa Xambó
Tio Vicent
El Cifu
Jose el del Saxo
Alain (mim)Recital d’Estellés

 
Esperem que ho passeu fenomenal! 
Bon cap de setmana i bona jornada.
 

Accions

Informació
A %d bloguers els agrada això: