Quí som? Qué anem a treballar? Cóm volem fer-ho?

28 06 2011

Som un centre d’educació infantil d’1 a 3 anys amb un equip de professionals especialitzat i qualificat, amb més de 15 anys d’experiència prèvia.

 

 

Treballem perquè els xiquets assenten la seua primera escolarització com una experiència positiva que determinarà la seua actitud escolar futura.  Per açò procurem que els xiquets s’assenten segurs i volguts, per a aconseguir que es dediquen amb entusiasme a les tasques d’aprenentatge. Açò ho fem sempre jugant i experimentant.

Però tan importants són els aspectes afectius com els propis del desenvolupament personal, per a açò promovem una educació que garantisca el desenvolupament integral dels xicotets, prestant atenció a les seues necessitats particulars, respectant els seus ritmes i atenent cada cas de manera individualitzada.

Volem que els vostres fills s’arriben a sentir com a casa, procurant un ambient agradable on puguen desenvolupar-se de forma plena. Per a això, i conscients que estem treballant amb els vostres tresors més estimats, dediquem no sols les nostres capacitats professionals, si no també tot l’afecte i el respecte que puguen necessitar.

 

 

D’acord amb el Decret 37/2008 de 28 de març pel qual s’establixen els continguts educatius del primer cicle de l’Educació Infantil a la Comunitat Valenciana, treballem les àrees següents:

  • Identitat i autonomia personal (psicomotricidad, autopercepció, acceptació de si mateix i dels altres, tolerància, control d’esfínters, col·laboració en tasques senzilles, rutines d’autoatenció i protección…)
  • Coneixement del medi físic, social i cultural (Las característiques de les estacions de l’any, la participació en les festes populars, les característiques del nostre entorn, les professions, la família, l’escola,… en resum, els ajudem a interpretar i a comprendre com funciona l’entorn que ens envolta)
  • Comunicació i expressió. (estimulació del llenguatge tant en valencià com en castellà, cançons i poemes, contes, dibuixos i primeres representacions plàstiques, iniciació a les matemàtiques i a la geometria, expressió corporal tant en escenificació de situacions quotidianes com en danses i balls, expressió i reconeixement de sentiments.

Accions

Informació
A %d bloguers els agrada això: